TaxiMoment.com on Menestyjä

Kauppalehti on analysoinut yrityksiä tilinpäätöstietojen perusteella. Menestyjä-yritys kuuluu joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin. Taloudellinen menestys rakentuu useista eri osa-alueista:

-osaavasta yritysjohdosta
-omistautuneesta henkilökunnasta
-tehokkaista prosesseista
-asiakkaan ymmärtämisestä
Menestyjä-sertifikaatti ennakoi myös yrityksen tulevaa menestystä ja on siten vahva viesti tulevaisuuden osaajista kilpailtaessa.

Mikä tekee Menestyjän?
Kauppalehden myöntämän Menestyjä-sertifikaatti myönnetään yrityksille, jotka saavat Alma Talent Tietopalveluiden Menestyjäluokituksessa vähintään 50 pistettä. Analyysissä yrityksen taloudellista suorituskykyä mitataan kuudella eri osa-alueella:

-kasvu
-kannattavuus
-tulos
-maksuvalmius
-vakavaraisuus
-riskinsietokyky
Kullakin osa-alueella yritystä verrataan oman kokoluokkansa yrityksiin, kaikkiin yrityksiin yritystietokannassamme ja oman toimialansa yrityksiin.

TaxiMoment.com kiittää asiakkaita, kuljettajia ja kumppaneita. Kumarramme syvään ja jatkamme matkaa eteenpäin. Olemme laajentaneet toimintaamme viidellä autolla vuosien 2020-2021 aikana.

Palvelemme Teitä tällä hetkellä 12 taksilla Pääkaupunkiseudulla ja Etelä-Karjalassa. Pyydä tarjous, tilaa netistä ja hyppää kyytiin. Valittavanasi on Mercedes-Benz C, E, GLB tai Vito – sekä tietenkin klassikko Peugeot 404 vm 1966.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on vk
VK
Share on email
Sähköposti